Brandvertragende Kleding

Ben jij als professional op zoek naar vlamvertragende kleding? Voor alle soorten vlamvertragende (antistatische) kleding kun je bij Worktoolcenter terecht. Als internationale groothandel op het gebied van bedrijfskleding en toebehoren, waaronder persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), ben je bij ons aan het juiste adres.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bescherm jezelf 

Wanneer je tijdens je werk blootgesteld kan worden aan vuur, vonken of extreme hitte, is het van belang dat je de juiste vlamvertragende kleding draagt. De vlamvertragende kleding in ons assortiment heeft de eigenschap om extreme hitte en vuur zodanig te vertragen of zelfs niet verder te laten branden, zodat het jou de tijd geeft om bij de hitte uit de buurt te gaan voordat het problemen kan geven.

Hoewel er veel aandacht is voor veiligheid op de werkvloer in de vorm van bijvoorbeeld vaste protocollen en goed beveiligde machines, kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. En in het geval van hitte en vuur, kan een ongeluk grote gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om jezelf en/of je werknemers hier goed tegen te beschermen. 

Soorten vlamvertragende kleding

Er zijn vele soorten vlamvertragende kleding. Of je op zoek bent naar een vlamvertragende jas, t-shirt, trui, werkbroek of een volledige brandwerende overall, bij Worktoolcenter vind je het allemaal. 

Er zijn veel beroepen waarbij vlamvertragende (werk)kleding noodzakelijk is. Echter verschilt de mate waarin vlamvertragende kleding dient te beschermen, afhankelijk van de risico’s die er zijn. Zo moet laskleding beschermen tegen kort contact met vonken en toevallig contact met vlammen en voldoende comfortabel zitten om een hele werkdag te kunnen dragen, terwijl een brandweerman langere tijd in extreme hitte moet kunnen lopen. 

Controleer daarom altijd aan welke veiligheidsnormen jouw vlamvertragende kleding dient te voldoen. Dit is uitgedrukt in ISO-normen en vind je terug in de specificaties van de kleding.

Bestel je vlamvertragende kleding eenvoudig bij Worktoolcenter

Welk type vlamvertragende (antistatische) werkkleding je ook zoekt, deze bestel je makkelijk en snel bij Worktoolcenter. Wij zijn een internationale groothandel in bedrijfskleding en toebehoren, waaronder vlamvertragende werkkleding. Bij ons vind je een groot assortiment 

merken, zoals Havep vlamvertragende kleding, M-wear, Sioen en meer. Kijk ook eens tussen onze aanbiedingen als je vlamvertragende kleding tegen een scherpe prijs wilt aanschaffen. 

Bestel vandaag nog je nieuwe vlamvertragende kleding in de webshop, dan zorgen wij ervoor dat het binnen enkele werkdagen al bij jou bezorgd wordt. Met ons handige kleding management systeem heb je alle informatie over je bestelling overzichtelijk op één plek. 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen of weet je niet precies aan welke veiligheidseisen jouw vlamvertragende werkkleding moet voldoen? Wij helpen je graag. Je bent van harte welkom om ons filiaal in Den Haag te bezoeken. Hier kan je de kleding passen en onze medewerkers geven je persoonlijk advies. 

Heb je geen tijd of is Den Haag iets te ver weg? Onze klantenservice staat ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken via +31 (0) 85-7430232.

Vlamvertragende kleding bedrukken

Naast brandwerende kleding kopen, kan je bij Worktoolcenter je aangeschafte vlamvertragende kleding bedrukken. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het straalt ook nog eens professionaliteit uit als je logo en/of bedrijfsnaam zichtbaar is op je kleding. De buitenwereld ziet in één oogopslag waar je bij hoort en dat wekt vertrouwen. Upload een afbeelding van je logo tijdens het bestelproces en wij regelen de rest voor je!