Privacy en Cookie Policy

Privacy beleid Worktoolcenter
Versie 1.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27-09-2021

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze webshop gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Worktoolcenter. U dient zich ervan bewust te zijn dat Worktoolcenter niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Worktoolcenter respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webshop en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Worktoolcenter verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Worktoolcenter legt uw gegevens (o.a. N.A.W. gegevens) vast voor de uitvoering van uw opdracht. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden en tijdens uw bezoek aan worktoolcenter.eu maakt u gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Factuuradres en leveringsadres
Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Geboorteplaats
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres

Met welk doel verwerkt Worktoolcenter uw persoonsgegevens?

Worktoolcenter verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

1. Gegevens voor het verwerken van uw bestelling:

Om daadwerkelijk goederen bij u af te leveren, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen. Ook voor retouren zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelen wij uw naam, e-mailadres, bezorgadres, factuuradres, betaalgegevens, bestelgegevens en uw telefoonnummer.

2. Gegevens in uw account:

In uw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: uw naam (voornaam, tussenvoegsel, achternaam), e-mailadres, geboortedatum, eventueel BTW nummer en aanspreektitel. In uw account bewaren we ook uw bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties. Als u inlogt, kunt u zelf deze gegevens aanpassen.

3. Doel van bewaren gegevens over uw contact met de klantenservice:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Wilt u een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Reviews

Reviews zijn voor onze klanten en voor ons zeer waardevol. Het helpt ons om nog beter te worden in wat we doen. Als u een review via Kiyoh achterlaat, kiest u ervoor om uw naam en uw review te delen. U kunt eventueel een alias gebruiken. Wij plaatsen reviews alleen met uw toestemming. Omdat reviews lang waardevol zijn voor klanten, bewaren we een review totdat u van ons vraagt de review te verwijderen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Worktoolcenter bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Worktoolcenter deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Worktoolcenter blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Worktoolcenter uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Distributie- en logistieke partners
Om uw bestelling te kunnen afwikkelen, werken wij samen met onze logistieke partner Aramex. Deze partij ontvangt uw klantnummer, bestelnummer, naam en bezorgadres om te zorgen dat ze uw pakket op de juiste manier kunnen verwerken. Worktoolcenter verwerkt deze gegevens in de volgende systemen: Exact.

Kiyoh
Als u ervoor kiest om na een bestelling een review achter te laten, worden deze via Kiyoh gepubliceerd. Uw naam en uw review worden gepubliceerd. Uw kunt ervoor kiezen om een alias voor uw naam te gebruiken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Uw hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Worktoolcenter en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@worktoolcenter.eu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Worktoolcenter wil u er ook op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Functionaris gegevensbescherming

Mandy van de Ven is de Functionaris Gegevensbescherming van Worktoolcenter. Zij is te bereiken via info@worktoolcenter.eu. Dit privacy beleid wordt regelmatig aangepast. Raadpleeg het regelmatig voor de laatste versie.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie contactgegevens van de functionaris gegevensbescherming.

Cookies

Op de websites van worktoolcenter.eu wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het realiseren van een efficiënt gebruik van de website door bijvoorbeeld het bewaren van uw winkelmandje na inloggen.
  • het analyseren van het gebruik van onze websites voor webshop optimalisatie.
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die uw voorkeuren onthouden kun u uitschakelen met uw browserinstellingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Worktoolcenter niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijg u nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan uw voorkeuren.

Wij maken u erop attent dat indien u gebruik maakt van een andere computer, u daar uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Overzicht cookies

Om een goede werking van de website te kunnen garanderen is Worktoolcenter afhankelijk van andere partijen. Onderstaand de externe partijen die cookies plaatsen bij bezoekers van worktoolcenter.eu:

Google Analytics
Tracking cookies voor het meten van bezoekers gedrag. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse bezoekersgedrag en remarketing.

Google Adwords
Advertentienetwerk om specifieke doelgroepen te targeten. Cookies worden gebruikt voor targeten bezoekers gedrag en remarketing.

Google Tagmanager
Tooling voor het plaatsen van pixels en maken van aanpassingen op de website. Cookies worden gebruikt om voorkeur van de bezoekers te onthouden.

Facebook pixel
Tooling voor het herkennen en segmenteren van Facebook gebruikers (t.b.v. advertentiecampagnes binnen Facebook).

Wilt u meer informatie inhoudelijk over cookies, bekijk dan ons cookiebeleid.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Worktoolcenter
Habraken 2321 M
5507 TK Veldhoven


+31 (0)85-7430232
info@worktoolcenter.eu