Dassy

Dassy werkkleding

Eén van onze populairste merken is Dassy Professional Workwear. Het is een Europees merk van professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionals uit de bouw, wegenbouw en logistiek. Dassy heeft maar één doel voor ogen en dat is de prestaties van hardwerkende professionals zoals jij, veiliger en praktischer maken.

 

De slogan van Dassy luidt ‘Workwear that does the job for you’, maar het is meer dan een slogan, het is een missie. Ze streven er naar om aan de hoogste eisen te voldoen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Zo kun jij als professional het maximale halen uit jouw werk!

Functioneel ontwerp Dassy Workwear

Dassy workwear testedWerkkleding moet bovenal functioneel zijn. Daarom wordt de werkkleding van Dassy van naald tot draad, vakkundig ontworpen én getest in verschillende werksituaties. Er is daadwerkelijk een groep professionals met uiteenlopende beroepen, dat de kleding beoordeelt naar de prestaties binnen hun specifieke vakgebied. De werkkleding van Dassy wordt dag in, dag uit in echte werksituaties getest en professionals geven feedback op het ontwerp. Daarom weten ze bijvoorbeeld welke werkzakken een professional nodig heeft en welke praktische features een reële meerwaarde bieden. Zo heb je de typische brede zoom, waardoor je je werkbroek gemakkelijk 5cm kunt verlengen. Ook is een goede pasvorm belangrijk, niet alleen omdat dit comfortabeler is, maar daardoor is de kleding ook veiliger.

Kwaliteit is de norm

Bij Worktoolcenter streven we er naar om werkkleding aan te bieden van betrouwbare merken, die jouw werkdag een stuk makkelijker maken door goede kwaliteit te leveren tegen eerlijke prijzen. Dat is ook het streven van Dassy. Het hele bedrijfsproces van Dassy is ingericht op het verbeteren van de klanttevredenheid, het leveren van kwaliteit tegen een concurrentiële prijs. Worktoolcenter selecteert alleen werkkleding dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsvereisten.

 

Wist je dat iedere kledingstuk van Dassy uitvoerig getest wordt

om te garanderen dat ze aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoen? 

 

 

Dassy hanteert bij de stofkeuze strenge kwaliteitseisen. Grondstoffen worden uitvoerig getest door onafhankelijke controleurs. Vervolgens worden o.a. de slijtvastheid, kleurechtheid, scheur- en trekbestendigheid van alle stoffen beoordeeld door onafhankelijke erkende testcentra én door de DASSY-experten in het eigen DASSY-testlab.

De collectie van Dassy professional workwear

Professionele werkkleding die wordt getest én goedgekeurd door professionals. Dat is dus Dassy! Ze hebben bovendien een uitgebreid assortiment. De collecties worden zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren. Bekijk hier een greep uit de verschillende producten:

Wil je een compleet overzicht van alle Dassy heren werkkleding? Bekijk dan hier de collectie. Ook is er een collectie Dassy dames.

Dassy werkkleding beroepen

Waar kun je de beste Dassy werkkleding kopen?

Online kun je 24/7 alles wat je nodig hebt bestellen. Mochten er vragen zijn over artikelen of wil je advies over een artikel, dan kun je ons van maandag tot vrijdag bereiken van 09.00-17.30 uur op telefoonnummer 085 - 74 30 232. Je kunt ook jouw vragen mailen, stuur deze naar info@worktoolcenter.eu. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord. Log in op jouw account om alle Dassy werkkleding prijzen te zien die voor jou van toepassing zijn.

Koop je jouw Dassy werkkleding liever in de winkel? Bezoek dan ons filiaal in Den Haag. We helpen je graag verder!

Logo bedrukken of borduren

Wil je jouw werkkleding voorzien van een logo? Ook dat is mogelijk bij Worktoolcenter. Wij kunnen de bedrijfskleding voorzien van een logo door bedrukking of door het logo te borduren. Een logo op de borst zorgt direct voor herkenbaarheid bij jouw klanten.

Verschil tussen logo laten bedrukken en logo laten borduren

Bij het bedrukken wordt het logo met een drukproces door middel van hitte op de kleding bedrukt. Bij het borduren wordt door middel van naald en draad het logo direct op de kleding aangebracht. Door de gebruikte materialen en methodes is borduren duurzamer en kwalitatief beter dan bedrukken.