Blåkläder

Blåkläder staat voor werkkleding voor echte mensen. Of zoals het merk zelf zegt ‘Real People. Real Workwear’. Voor jou als professional bieden we bij Worktoolcenter een compleet assortiment werkkleding van het merk Blåkläder aan.

Blåkläder kent zijn oorsprong in Zweden. Het merk is daar in de jaren 50 ontstaan en maakt kleding voor professionals in werkplaatsen, scheepswerven of zware industrie. De werkkleding van Blåkläder is van de hoogste kwaliteit. Ze produceren en verkopen sinds 1959 werkkleding.

Blåkläder staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Voor jou als professional biedt het merk Blåkläder een compleet assortiment werkkleding aan, die je ook terug kunt vinden in onze shop. Of het nu gaat om een broek, poloshirt, sweater, veiligheidsschoen of T-shirt, Blåkläder biedt een complete uitrusting dat geschikt is voor jouw werkzaamheden.

De kleding en schoenen van het merk zijn niet alleen van een zeer hoogwaardige kwaliteit, ze produceren deze producten ook nog eens duurzaam. Ze vervaardigen de verschillende items volgens de hoogste ethische, sociale en milieuvriendelijke normen. Zo voldoet de kleding van Blåkläder aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Een merk waar wij dan ook met recht trots op zijn om in ons assortiment aan te kunnen bieden.

Complete collectie Blåkläder producten

Kwaliteit en duurzaamheid, dat is iets waar Blåkläder voor staat! Zoals we al kort beschreven, hebben we een zeer uitgebreid assortiment producten. Om het voor jou als professional makkelijk te maken, hebben we een overzicht van de verschillende producten van Blåkläder:

Heb je verschillende items nodig, en wil je een compleet overzicht van alle Blåkläder producten? Dit kun je gemakkelijk hier terugvinden.

Maattabel Blåkläder kleding

Voor diverse merken die we voeren, bieden we een eigen maattabel aan. Bij werkkleding of werkschoenen kan het voorkomen dat de maatvoering afwijkt van je gebruikelijke maat. Daarnaast wil het voorkomen dat er tussen verschillende merken verschillen zijn. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest, is het verstandig om de maattabel van Blåkläder te controleren. Heb je ook dan nog twijfels? Neem dan contact met onze experts op.

Blåkläder kleding bij Worktoolcenter bestellen?

Ben je op zoek naar nieuwe werkkleding van het merk Blåkläder? Bij ons ben je aan het juiste adres en is het gemakkelijk mogelijk om 24 uur per dag alles wat je nodig hebt te bestellen. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Je kunt ons van maandag tot vrijdag bereiken van 09.00-17.30 uur via telefoonnummer 085 - 74 30 232.

Liever contact per mail? Stuur je vragen dan naar info@worktoolcenter.eu. Onze ervaren medewerkers zullen er altijd alles aan doen om je zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord. Wil je meer weten over de prijzen? Log dan in op jouw Worktoolcenter account om eenvoudig alle prijzen te zien die voor jou van toepassing zijn. Kom je liever bij ons langs om werkkleding uit te zoeken? Bezoek dan ons filiaal in Den Haag. Hier helpen onze medewerkers je graag verder!